GÂNDEŞTE POZITIV! DAR… CUM? ( 1)

Brian Tracy:
GÂNDEŞTE POZITIV! DAR… CUM? ( 1)

Brian Tracy:

„Istoria ne-a demonstrat faptul ca, persoanele cu o viziune optimista asupra vietii, sunt persoane care descopera succesul.

Schimband atitudinea mentala negativa intr-o atitudine mentala pozitiva, se obtine un stil de viata diferit, atat pe plan personal cat si profesional.

In ceea ce ma priveste, cand mi-am schimbat felul in care gandeam, mi-am imbunatatit starea; pornind de la multiple esecuri si o stare generala de depresie, am reusit sa ajung o persoana de succes.

Exista doua lucruri importante care m-au ajutat sa scap de mentalitatea mea negativista si sa devin o persoana cu o gandire pozitiva.

EXPRIMA-TI RECUNOSTINTA!

Unul dintre cele mai simple lucruri pe care le poti face pentru a gandi pozitiv si a-ti schimba starea mentala intr-una benefica pentru tine, este sa iti exprimi recunostinta.

Simplul fapt de a fi o persoana RECUNOSCATOARE pentru tot ceea ce ai in prezent, te ajuta sa te eliberezi imediat de negativitatea pe care poate ai acumulat-o mult timp, poate ani.

Recunostinta te pune instantaneu in conexiune cu sentimentul de iubire. Unde exista iubire, teama si emotiile negative nu au cum sa reziste.

O atitudine de recunostinta te determina sa fii mai senzitiv si mai constient fata de oamenii din jurul tau.

Cu cat ai mai multa recunostinta si exprimi mai multa recunostinta, cu atat mai buna si mai pozitiva este personalitatea ta, cu atat mai mult iti cresti stima de sine, cu atat devii o persoana mai populara si mai placuta de cei din jurul tau.”

(traducere adaptata dupa Brian Tracy )

(traducere adaptata dupa Brian Tracy )

Psihoterapie cognitiv comportamentală
0771 66 33 24

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s